Галич Ульяна «Урбамістика»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
«Урбамістика» — поетична збірка тернопільської авторки Уляни Галич, на сторінках якої зібрано вірші різних років і різного семантичного звучання. Але в центрі текстології книжки — Місто й спроба його містифікації, чи то пошук містичного у повсякденні урбаністичних горизонтів. Метафоричність авторського письма поєднується із вишуканим, а по­де­куди й зумисно недбалим стилем оповіді, котра дарує відчуття причетності й певного занурення в екзистенційну глибину словоплетива. Тексти збірки — малюнки й історії, рефлексії та відсторонені спосте­реження. В них присутня рвучка динаміка, близька сучасному читачеві, й майже дитинна полохлива мелодика. Для всіх, кому не байдужа поезія і хто й досі вірить у чари.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.