Збірник «Великдень через Збруч»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Наближається Великдень, свято Христового Воскресіння — справді особлива дата для кожної християнської душі. Якими б милими серцю не були неодмінні пасхальні атрибути, — різнокольорові писанки і смачна паска, — значення свята значно глибше, ніж сімейне застілля після відвідин храму. Воно відображає перехід від смерті до життя, звільнення від тягаря гріхів та зла й навернення до свободи, любові й добра. Недарма ж йому передує семитижневий Великий піст — час для очищення думок, душі і тіла. У цій збірці, що є логічним продовженням різдвяної, талановиті автори з Надзбруччя знову дарують читачам змогу зазирнути у потаємні куточки душ різних людей, яких, проте, завжди дещо об’єднує — це прагнення жити у злагоді (насамперед із собою) та з чистою совістю. Чи можливо полегшити власні переживання, подарувавши неприкаяній дитячій душі Царство Небесне? Чи справджуються бажання, загадані на Великдень? Як виправити давню помилку, що коштувала особистого щастя на цілі десятиліття? Чи настільки важливе фінансове забезпечення близьких людей, якщо вони роками не мають звичайної підтримки люблячого серця? Чому показна доброчинність завжди програє щирому служінню Богу і людям? Як святкували Великдень тоді, коли це могло коштувати роботи і навіть життя? Якими стравами здавна вітають найголовніше свято богослужебного року на західноукраїнських землях? Усе це і навіть більше чекає на вас на сторінках збірки «Великдень через Збруч». Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.