Бабченко Аркадій «Війна»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Аркадія Бабченка вважають одним із фундаторів сучасної військової прози. Він пройшов дві чеченські кампанії, тож добре знає, про що пише. Війна не просто не відпускає — як військовий кореспондент Аркадій Бабченко працював на фронтах Південної Осетії–2008 і України–2014. Його нотатки в блозі й на Facebook викликають бурю емоцій. Ним захоплюються і його ненавидять. Його таврують. Його принциповість і професіоналізм мають за взірець. Збірка нарисів «Війна» — історія, що вражає чесністю опису буднів чеченської кампанії. Це розповідь про те, як війна калічить долю одних людей і висвітлює кращі риси інших. Так, є там і героїзм, але здебільшого — це нескінченні дні, важкі від налиплої глини, просочені дешевою горілкою, болем, ненавистю й страхом. «Війна» — художній твір, хоча більшість епізодів справді з життя автора. І саме під час Чеченської війни.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.