Гедзь Микола «Віршовані нотатки ловеласа»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Постаті легендарних бабіїв і розпусників Донжуана та Казанови вже давно увійшли в літературні твори, класичний репертуар кіно та театру, про них складають вірші й анекдоти, інтерпретуючи óбрази щоразу по-новому. Їхні імена відомі в усьому світі. Але якими вони були насправді? Що саме із переказів про непересічне життя шляхетних кавалерів щира правда, а що – вигадане їхніми коханками, шанувальницями чи, навпаки, заздрісниками та хейтерами? «Віршовані нотатки ловеласа» – збірка сучасної еротичної, романтичної, проте не позбавленої іронії і сарказму, лірики Миколи Ґедзя дає змогу кожному відкрити завісу таємничості сучасного Казанови, підглянути й побачити справжню сутність ліричного героя, його тонку й чутливу натуру, романтизм і біль через втрачене кохання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.