Коломийчук Богдан «Візит доктора Фройда»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) — український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова-2013» за іс­торико-авантюрний ро­ман «Люд­­висар. Ігри вельмож». Автор збірок детектив­них оповідань «Таємниця Єви» (2014), «В’язниця душ» (2015), «Небо над Віднем» (2015). Усі чотири книжки ви­йшли друком у видавництві «Фоліо». «Візит доктора Фройда» — черговий роман з циклу пригод львівського комісара Адама Вістовича. В 1904 році у Відні, а згодом і у Львові стається серія жорстоких і зухвалих убивств. Розслідування Вістовича перетворюється на безкомпромісну дуель між ним та вбивцею, якого преса нарекла Віденським Упирем. Несподівано свою допомогу комісарові пропонує вже славетний на той час віденський психоаналітик Зиґмунд Фройд. Однак для нього Упир — це передусім об’єкт для наукового дослідження, а вже потім злочинець…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.