Белимова Татьяна «Яйце-райце або мільон на мрію»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Сховані скарби гетьмана Полуботка вперто шукають собі власників. Серед них – унікальний діамант «Бо Сансі», що своєю формою нагадує казкове яйце-райце і який має на людину магічний вплив. Адже цей коштовний камінь «малих губить, а великих возвеличує…». Черговий владний господар «блудного» каменя після низки життєвих катаклізмів здогадується, що причиною його невдач є безцінний діамант. Просто так його позбутися власникові не дає жадібність. Тому він вирішує обдурити долю й коштовність дивом-дивним «очистити» – розіграти на шоу. Як? Для чого? І що з цього вийшло? – відповідь дадуть герої: як гравці шоу, так і сторонні, але посвячені в історію каменя персонажі. Отож гра розпочалася! Хто ти, новий власнику діаманта? Перший в Україні роман-шоу вельми оригінально виплутався з такої коштовної афери…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.