Довженко Александр «Зачарована Десна; Україна в огні; Ніч перед боєм; Китайський святий»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
“Зачарована Десна” — опоетизовані спогади Олександра Довженка (1894—1956) про його дитинство. Це своє­рідний “міф” про дитячі роки, побачені з висоти життє­вого досвіду­, і чарівну Десну, на берегах якої автор виріc. Зі сторінок книги постають колоритні картини неповторного, часом­ драматичного життя людини того часу, звичаї народу, які не можна сприймати без захоплення і зворушення. У кіноповісті “Україна в огні” відображено початок Другої світової війни — один із найтрагічніших періодів, коли під тиском ворога війська відступали, залишаючи без захисту беззбройних людей. До збірки входять також оповідання “Ніч перед боєм” і “Китайський святий”.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.