Хомич Михаил «Загадка гробниці»

Комплектація книг Самміт-книга 1 робочий день!

Опис

Поховані в глибині століть майже забуті - тіні минулого...

Наскільки небезпечно турбувати їх? Перед читачами роману постає панорамне історичне полотно, в якому головною стихією, що проникає з ХI століття у ХХI, постає любов. Це почуття, сплітаючись у вигадливий візерунок, назавжди поєднає долі Ярослава Мудрого і шведської принцеси Інгігерди, їхніх синів - Ізяслава, Святослава, Всеволода з Гетрудою Польською, Одою Штаденською та юною половецькою княжною Саакхан, залишить глибокий слід у долях правителів, простих людей і героїв роману - наших сучасників.

Під час розслідування загадок минулого герої роману знімають історичні завіси, за якими століттями ховалися політичні технології, направлені на стримування національної самосвідомості українців.

Історичний детектив Миколи Хомича «Загадка гробниці» розкриває перед читачами таємниці давньої та сучасної української історії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.