Івченко Михайло «Землі дзвонять»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Непересічному прозаїку Михайлу Івченку (1890–1939) судилася довга дорога до визнання. Його твори майже шість десятиліть не перевидавалися. Повне видання спадщини письменника — справа майбутнього. Книга містить прозу третьої та останньої збірки М. Івченка «Землі дзвонять», а також твори, що не увійшли до збірок. У оповіданні, за яким видання отримало назву, ставлення його героїв до землі неоднозначне: земля є для селян життєдайною силою, але водночас вона порушує кревні зв’язки, нищить коріння роду. Головна героїня твору «Порваною дорогою» усвідомлює прірву між містом і селом, між старим і молодим поколіннями. У повісті «У сонячнім колі» осмислюється розвиток нації в нових умовах, емансипація жінки, подружні взаємини та виховання дітей. У серії «Бібліотека української літератури» також вийшли друком збірка М. Івченка «Шуми весняні» та роман «Робітні сили»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.