Іваничук Роман «Жарінь. Зупинись подорожній»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат премії ім. А. Головка, Національної премії України ім. Т. Шевченка та ін. У його творчому доробку близько п’ятнадцяти історичних творів, якими письменник намагається заповнити білі плями в нашій історії.

«Жарінь» (1964) — заключна книга трилогії «Край битого шляху» (1962) — розповідає про долю ровесників автора, про їхні пошуки вірного шляху боротьби зі злом, про ті круті дороги, що ними йшла в буремні воєнні роки галицька молодь до пізнання істини, а також про складний процес сприйняття радянського ладу галицькими селянами.

Також до видання увійшла повість Р. Іваничука «Зупинись, подорожній!», яка була задумана як епілог до трилогії «Край битого шляху».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.