Наконечная Таисия «Життя під парасолею»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
Ця книжка - мозаїка, яку я збирала по скельцю протягом кількох років. Тексти - миттєві замальовки, словесні етюди, насичені емоціями та відчуттями - тут і тепер. Лейтмотив цієї збірки - заклик любити життя й цінувати кожну неповтону його мить. Водночас книжка є посвятою тим моїм друзям, далеким і близьким, чиї життя обірвалися раптово і трагічно, з різних причин, за останні кілька років, чиї життя і передчасна смерть спонукали прагнути змін, кардинально змінити свої стосунки з навколишньою дійсністю і використовувати кожен шанс, дарований Богом. Коли згадую їх усіх, стає соромно за кожен закопаний в землю талант. Книжка задумана двомовною - оригінальні українські тексти з авторським перекладом на англійську мову.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.