Колектив авторів «ЗНО 2022. Англійська мова. Комплексна підготовка + Інтерактивні тести»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Генеза 1 робочий день!

Опис
Навчальний посібник містить матеріали, які допоможуть випускникам закладів загальної середньої освіти та абітурієнтам якісно підготуватися до ЗНО з англійської мови. Видання складається з розділів, у яких є тренувальні вправи різних рівнів складності з аудіювання, читання, використання мови, письма та тести у форматі ЗНО. Аудіосупровід до завдань з аудіювання розміщено на сайті видавництва «Генеза» за QR-кодуванням. Посібник успішно пройшов апробацію, під час якої підтверджено, що видання розвиває практичні навички роботи з типовими тестами, логічне й критичне мислення, уміння писати твори та містить достатньо вправ різних форм і рівнів складності з аудіювання (розуміння мови на слух), читання, використання мови, письма. Авторські коментарі, розміщені поряд з тестовими завданнями, необхідні та ефективні в роботі і є перевагою посібника. Наявність електронного додатка вигідно вирізняє видання з-поміж інших.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.