Мясоедова С.В. «Англійська мова. Комплексне видання. ЗНО 2021»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
Навчальний посібник містить матеріали, які допоможуть випускникам закладів загальної середньої освіти на високому рівні підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання знань з англійської мови. Видання складається з розділів, які містять теоретичний матеріал, необхідний для опанування англійської мови учнями в рамках шкільної програми, лексичний матеріал, програму зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов, тренувальні тести різних рівнів складності, 20 тестів у форматі ЗНО, бланки відповідей і ключі. До посібника створено електронний додаток, що містить звукозаписи, виконані носіями мови, до розділу «Аудіювання», та лайфхаки у відеоформаті для підготовки до ЗНО. Для випускників закладів загальної середньої освіти, гімназій, які готуються до вступу до вищих навчальних закладів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.