Олійник Іванна «Біологія. Підготовка до ЗНО. Тестові завдання. ЗНО 2022»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
У посібнику подані тестові завдання з біології відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання. При складанні завдань було враховано вимоги Українського центру оцінювання якості знань: чіткість запитань, оптимальне використання шкільного матеріалу та досягнень біологічної науки і практики останніх десятиліть. У посібнику подано 10 варіантів, кожен з яких містить завдання різної форми. Усі тестові завдання є закритими й поділяються на: завдання з вибором однієї правильної відповіді, завдання на встановлення відповідності, завдання на встановлення послідовності подій, етапів, процесів тощо. Для учнів загальноосвітніх шкіл, абітурієнтів, учителів біології.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.