Безуглий В.В. «ЗНО 2022. Географія. Комплексна підготовка + Інтерактивні тести»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Генеза 1 робочий день!

Опис
У новому посібнику для підготовки до ЗНО зібрано та впорядковано основні положення шкільної програми з географії. Усі розділи поділено на теоретичну та практичну частини, що дає змогу не лише опанувати матеріал, а й одразу перевірити рівень засвоєння знань за допомогою завдань різних видів, зокрема таких, що вимагають роботи з картою, а також тестів у форматі ЗНО як у друкованому, так і в електронному вигляді. До того ж посібник містить контурні карти, словник термінів і корисні поради, які допоможуть вам навчитися швидко й правильно давати відповіді на тестові завдання, навчать регламентувати час і правильно заповнювати бланк відповідей. Посібник успішно пройшов апробацію серед й отримав позитивні відгуки вчителів географії та учнів. Аби зробити наш посібник ще ефективнішим, ми врахували всі побажання: покращили ілюстративне наповнення, додали нові завдання, оновили статистичну інформацію. Усе це неодмінно допоможе абітурієнтам отримати найвищі бали на ЗНО.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.