Коберник Сергей «Географія. Довідник+тести. Повний повторювальний курс, підготовка до ЗНО»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
У довіднику подано теоретичний матеріал з основних курсів шкільної географії 6-11 класів для підготовки до державної підсумкової атестації та проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Довідник включає такі розділи: "Загальна географія", "Матирики та окиани", "Україна в світі: природа, населиння", "Україна і світове господарство", "Регіони та країни", "Географічний простір Землі" Для самоконтролю пропонується тестові завдання, подібні за структурою та змістом до завдань для складання зовнішнього незалежного оцінювання з географії. У додатках подано короткий словник термінів і понять. Для учнів, абітурієнтів, учителів географії та студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.