Истер О. «Математика. Комплексне видання. Повний повторювальний курс, підготовка до ЗНО та ДП»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
Матеріал довідника сформовано відповідно до чинних програми з математики для загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених Міністерством освіти і науки України та програми зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Посібник містить теоретичні відомості до всього курсу алгебри і геометрії. Матеріал проілюстровано достатньою кількістю прикладів з повним розв’я­занням. У кінці кожного тематичного розділу запропоновано тести різного рівня складності, призначені для самостійної підготовки учнів до проходження зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з математики. У посібнику наведено три тренувальні комплексні тести у форматі ЗНО (два тести рівня стандарту та один тест рівня стандарту та профільного рівня). Пройти тестування можна також у смартфоні або з допомогою комп’ютера, а також дізнатися кількість отриманих балів. Матеріал посібника може використовуватися для проведення тематичного оцінювання знань. Для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій та абітурієнтів, студентів вищих навчальних за­кладів, учителів, викладачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.