Истер О. «ЗНО 2022, Комплексна підготовка. Математика»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Генеза 1 робочий день!

Опис
Посібник призначено для якісної підготовки до ЗНО та ДПА з математики й поділено на теми відповідно до програми як рівня стандарту, так і профільного рівня. Видання повністю охоплює програму ЗНО з математики та весь зміст шкільного курсу 5–11 класів. Кожна тема містить теоретичний матеріал (основні поняття, формули, теореми, властивості), зразки розв’язування тестових завдань різного рівня складності, вправи для самостійного виконання, що відповідають специфікації завдань ЗНО з математики. У посібнику вміщено два тренувальних тести формату сертифікаційної роботи ЗНО, а також відповіді до всіх завдань. Посібник перероблено та доповнено відповідно до результатів апробації в закладах загальної середньої освіти в усіх областях України. Додано теми та зразки розв’язування вправ за програмою ЗНО профільного рівня. Тестові завдання доопрацьовано відповідно до специфікації, затвердженої УЦОЯО для сертифікаційної роботи з математики. Посібник стане в пригоді старшокласникам, абітурієнтам, усім, хто бажає систематизувати й узагальнити вивчене в школі та якісно підготуватися до ЗНО й ДПА.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.