Курилина О.В. «Українська мова та література. Довідник+тести. Повний повторювальний курс, підготовка до ЗНО»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
Матеріали довідника укладено відповідно до чинних навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів з української мови та літератури , затверджених Міністерством освіти і науки України. Повний повторювальний курс складається з двох частин, які містять теоретичні відомості з усього шкільного курсу української мови та літератури. У кінці кожного тематичного розділу запропоновано завдання у тестовій формі різного рівня складності, Матеріал посібника може бути використано для проведення тематичного оцінювання знань і підготовки до зовнішнього оцінювання та державної пінсумкової атестації. Для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, абітурієнтів, студентів вищих навчальних закладів, учителів, викладачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.