Ярошенко О.Г. «Хімія. Довідник+тести. Повний повторювальний курс, підготовка до ЗНО»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
Матеріал довіника укладено відповідно до чинних програм з хімії для закладів загальної середньої освіти, затверджених Міністерством освіти і науки України. Повний повторювальний курс містять теоретичні відомості з усього шкільного курсу з хімії. У кінці,кожного тематичного розділу запропоновано завдання у тестовій формі різного рівня складності. Матеріал посібника може бути використаний для проведення тематичного оцінювання знань, підготовки до державної підсумкової атистації та зовнішнього незалежного оцінювання. Збірник стане незамінним для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, абітурієнтів, студентів вищих навчальних закладів, учетелів, викладачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.