Cонечко Ірина «Що роблять авто»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Тут стільки машин! Легкові, вантажівки, сучасні,ретро… А ще - крани, екскаватори, автобуси, сміттєвози, комбайни та багато-багато інших. Що вони тільки не виробляють: перетинають кордон, стоять у заторах, красуються в автосалоні… А є й спеціальні, такі що прибирають сніг, працюють у полі чи навіть допомагають зняти кішку з дерева! У віці від 2-х до 6-ти років діти обожнюють спостерігати за довкіллям. А особливо їхню увагу привертають автомобілі. Часто малюкам навіть здається, що машини - живі істоти, які посміхаються, дивуються, сумують або вередують. А хіба це не так? Фантазуйте разом із дітьми та вигадуйте веселі історії про автомобілі в книзі. Обговорюйте події та почуття персонажів, зображених на малюнках, власні емоції, що виникають під час розглядання. Такий підхід дозволить не тільки отримати технічні знання, ознайомившись із транспортними засобами та їхньою будовою, а й розвине естетичний та художній смаки. культуру мовлення, творчі здібності вашої дитини. І найцікавіше! Один автомобільчик - головний герой книги - з'являється на всіх розворотах. Уже здогадалися який? Ілюстратор Артур Новіцький.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.