Шефер Бодо «Кіра й таємниця бублика»

Комплектация книг Видавництво Старого Лева 1 рабочй день!

Описание
Життя Кіри цілком змінилося після того, як вона врятувала пса – чудового лабрадора Мані. Пес умів розмовляти та навчив дівчинку правильно заощаджувати і розпоряджатися грошима. Ось-ось має здійснитися мрія Кіри – і вона полетить до Каліфорнії. Але на шляху до мети несподівано виникають перешкоди, які не так легко подолати – адже для цього потрібно знати сім правил життя… Бодо Шефер – фінансовий консультант номер один у Європі, письменник і бізнесмен, автор бестселера «Шлях до фінансової незалежності» та унікальної книжки для дітей «Пес на ім’я Мані, або Абетка грошей», у якій він навчає, як правильно розпоряджатися грошима, щоб здобути фінансову незалежність. Нова книга Бодо Шефера «Кіра й таємниця бублика» відкриває дітям правила життя, які допоможуть їм досягати мети і стати гідними громадянами.
Что еще купить
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.