Кондратова Марія «Криве дзеркало життя. Головні міфи про рак.»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Мало яке захворювання або стан людського організму оточене такою кількістю міфів і домислів, як рак. При цьому в основі багатьох міфів лежать відгомони реальних наукових теорій, до невпізнання перекручених «усною народною творчістю» в переказах. Авторка книги, молекулярна біологиня Марія Кондратова, яка працює в паризькому Інституті Кюрі, поставила перед собою завдання відокремити зерна від куколю і дати читачеві доступне, але разом з тим наукове уявлення про природу ракових захворювань і сучасні підходи до їхньої діагностики та лікування. Молекулярна онкологія - вражаючий приклад того, як фундаментальне наукове знання про структуру геному і системи клітинної регуляції втілюється в ліки і методи діагностики, які рятують тисячі життів. І ця книга, незважаючи на очевидний драматизм обраної теми, не про хворобу і смерть, а про життя - його складність, крихкість і красу.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.