Лашинський Адам «Apple зсередини. Як насправді працює Apple»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Як насправді працює Apple: найдивовижніша, найпотаємніша американська компанія.Якщо Apple Inc. - це відповідь Кремнієвої Долини шоколадній фабриці Віллі Вонки, то автор Адам Лашинськи дає читачам золотий квіток, щоби вони могли потрапити за казкові ворота. Ця книжка побудована на численних інтерв'ю й пропонує ексклюзивну нову інформацію про те, як Apple використовує секретність, підсвітність і химерну структуру управління, щоби найдорожча відкрита акціонерна компанія в світі - зі 100 мільярдами доларів прибутку й понад 50 тисячами працівників - залишалася настільки ж спритною і повороткою, як і будь-який стартап. Виявляючи те, що новий генеральний директор Apple Тім Кук називає нашою магією, Лашинськи показує, як успіх Apple заперечує чимало загальних концепцій управління, котрі сьогодні викладаються у ключових бізнес-школах. Або ж, як висловив це один шанований професор бізнесу, Apple - наче джміль. Вона б не мала літати, але літає.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.