Вумек Джеймс «Ощадливе виробництво»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
«Ощадливе виробництво» — вдалий підхід до менеджменту та керування якістю, розроблений на Toyota по закінченні Другої світової війни. Автори, керуючись досвідом співпраці з провідними компаніями США, Німеччини та Японії, включно з Pratt & Whitney, Porsche, Tesco, зазначають, що принципи ощадливого виробництва дозволили їм майже вдвічі збільшити продуктивність і прискорити час випуску, в два рази скоротити виробничі площі та зменшити запаси практично без фінансових втрат. Теорія ощадливого виробництва універсальна і здатна охопити як високотехнологічні фірми, так і традиційні підприємства, а також сферу обслуговування. Книга орієнтована перш за все на практиків — керівників середньої і вищої ланки та підприємців, а також може зацікавити студентів і викладачів економічних вузів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.