Томчук Дмитрий «Тут клює. Відверті історії українського бізнесмена»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Український бізнес — це не проста прогулянка. Він формувався у жорстких умовах: коли розвалювалися старі економічні зв’язки та створювалися нові. Тому й уроки, які він дає, — безжальні й унікальні. У цій книжці інвестор Дмитро Томчук ділиться власними спостереженнями, які він накопичив протягом десятків років підприємництва — від 90-х до сьогодні. Як зробити так, щоб гроші працювали на вас? Чи можна довіряти партнерам? Коли потрібна дискусія, а коли — одноосібні рішення? І, зрештою, чому попри всі труднощі варто розбудовувати власну справу в Україні? Для всіх, хто цікавиться підприємництвом, має власну справу чи планує розпочати її або просто прагне зрозуміти історію та психологію українського бізнесу. Це наповнена гумором, самоіронією і складними реаліями книжка розповість не лише про те, як вести бізнес у нашій країні, а й про життя навколо нас.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.