Раджу Наві «Економні Інновації: як створити більше з меншими ресурсами»

Комплектація книг К.Fund booкs 1 робочий день!

Опис
Нова книга з серії The Economist Books розповідає про революційну тенденцію в глобальному бізнесі - економних інноваціях. З цього підходу багато провідних компаній змінили своє управлінське мислення і навчилися створювати високоякісні продукти з обмеженими ресурсами. Уже сьогодні ринок товарів, що випускаються за принципом економних інновацій, оцінюється в трильйон доларів і зберігає величезний потенціал подальшого розвитку. Книга містить цінні приклади використання бюджетних інновацій і пропонує алгоритм їх впровадження в будь-якій компанії. Автори впевнені, що в недалекому майбутньому ці знання стануть необхідною умовою проведення будь-якої бізнес-активності.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.