Фергюсон Ніл «Глобальний занепад. Як помирають інститути та економіки»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Від автора бестселерів «Цивілізація», «Еволюція грошей», «Площі та вежі». Фортуна економічної історії постійно змінює прихильність. Хороші інститути погіршуються, а погані стають кращими, західні економіки впадають у дедалі більшу кризу, тоді як східні — набирають обертів. У цій книжці британський історик Ніл Ферґюсон розглядає причини застою у країнах по обидва боки Атлантики та робить спробу відповісти на питання «Що саме пішло не так у сучасному західному світі?» . Як державний борг став способом, у який старше покоління живе за кошт молодих і ще ненароджених? Чому сучасне викривлене регулювання лише збільшує крихкість системи? Як юристи, що могли б стати революціонерами, перетворюються на паразитів? Та чому сучасне громадянське суспільство — це межа між інтересами корпорацій та держави? Ніл Ферґюсон розглядає ключові компоненти нашої цивілізації та роздумує, які наслідки може мати виродження інститутів й економічна стагнація західних країн.
Ніл Ферґюсон — титулований британський історик, журналіст, старший науковий співробітник Гарвардського і Стенфордського університетів, запрошений професор Університету Цінхуа в Пекіні. Автор 15 книжок, зокрема бестселерів «Цивілізація», «Еволюція грошей», «Площі та вежі», «Імперія» (видані в «Нашому Форматі»). Ферґюсон веде щотижневу колонку для Sunday Times, за яку на British Press Awards 2018 року його було названо «Колумністом року».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.