Портер Майкл «Конкурентна стратегія. Техніки аналізу галузей і конкурентів»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Як зробити вашу бізнес-стратегію успішною. ТЕМАТИКА Бізнес, підприємництво, бізнес-стратегія, менеджмент, маркетинг. ПРО ЩО КНИЖКА У сучасному бізнесі конкуренції стає дедалі інтенсивнішою та охоплює щораз більше країн. Майкл Портер, гуру бізнес-стратегії, запевняє, що успішні компанії ніколи не припиняють вивчати суперників і зміцнювати конкурентні переваги. Чому затратніша стратегія General Motors перемогла багаторічну впевнену тактику Ford? Як компанія Xerox запатентувала свою технологію й надовго стала лідером у галузі? ДЛЯ КОГО КНИЖКА Для економістів, маркетологів, фінансових аналітиків, власників бізнесів, всіх, хто хоче розбудувати власну бізнес-стратегію. ЧОМУ ВАРТО КУПУВАТИ ЦЮ КНИГУ У цій книжці визнаний бізнес-експерт пояснює, як аналізувати конкурентів, навчитися стратегічно планувати та позиціювати компанію. Автор розповідає про базові стратегії, а також на прикладах показує, які інструменти використовують світові компанії, щоб підвищити конкурентоспроможність. ПРО АВТОРА Майкл Портер — професор кафедри ділового адміністрування Гарвардської школи бізнесу, засновник Інституту стратегії і конкурентоспроможності в цьому закладі. Отримав премії імені Девіда Веллса й Адама Сміта та кілька відзнак McKinsey.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.