Ланкастер Джим «Лідерство в стилі LEAN: шлях до постійного вдосконалення вашого бізнесу»

Комплектація книг К.Fund booкs 1 робочий день!

Опис
Ця книга - щира і прониклива історія лідера, який зміг вивести компанію на новий рівень розвитку, досягти досі небаченої прибутковості і забезпечити своєму бізнесу перші позиції на ринку. Вам не потрібні дорогі консультанти, щоб зробити те ж саме. Досить восьми кроків, щоб створити непробивну систему управління в режимі реального часу. Джим Ланкастер докладно описує ці кроки, ілюструючи їх прикладами з життя власної компанії - так, як ніби проводить екскурсію по ній. «Наберіться сміливості, відкладіть всі, що відволікає вас кожен день, вийдіть зі свого кабінету і підіть туди, де робиться справжня робота ... Описана тут система дійсно працює, і я знаю, що у вас все вийде, якщо у мене вийшло. Вам просто потрібно вийти із зони комфорту і навчитися бачити справжню роботу управління» Джим Ланкастер

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.