Заніні Мікеле, Гемел Гері «Людинократія. Створення компаній, у яких люди — понад усе»

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Не часто комусь вдається так вправно, пристрасно й доступно рознести на друзки основи бюрократії. До вашої уваги «Людинократія» — інструкція від Гамеля та Заніні, що допоможе вам створити робоче середовище, в якому кожен матиме шанс на процвітання. А це абсолютно необхідно для переродження наших установ та зміцнення економіки. По-перше, Гамель та Заніні надзвичайно влучно розкритикували бюрократію, пояснивши, що вона пригнічує людську незалежність, стійкість і творчість. По-друге, вони закликали будувати такі організації, які допомагатимуть людям розкривати їхні найкращі якості. «Людинократія» — обов’язкова для прочитання книжка. «Людинократія» — це книга про те, як розкрити людський потенціал, замінивши бюрократію на пристрасть і творчість. Обов’язкова до прочитання всім, хто хоче навчитись будувати ефективні організації, зосереджені на людині. «Людинократія» чітко пояснює, чому настав час організаціям відмовитись від бюрократичного устрою і повернути на робочі місця людяність. Читаючи цю книжку, я постійно кивав і думав: «Так! Саме так. Це те, що нам потрібно вже не один десяток років. Гамель і Заніні влучили в яблучко!» В умовах сучасного динамічного світу великі компанії мають навчитись розкривати потенціал своїх працівників. «Людинократія» пояснює, як великим організаціям знизити градус бюрократії, зібрати ефективний штат і виховувати лідерів, котрі служитимуть людям. «Людинократія» — найбільш прониклива та інформативна книжка нашої цілеспрямованої епохи. Вона конче потрібна кожній організації, яка хоче вижити й процвітати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.