Гантінгтон Семюел «Політичний порядок у мінливих суспільствах»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Від провідного політолога ХХ століття. ТЕМАТИКА Політологія, історія. ПРО ЩО КНИЖКА Книжка Семюела Гантінґтона стала однією з найвпливовіших праць політологічної та соціологічної науки. Це глобальна спроба пояснити суть світових змін і політичного розвитку другої половини XX століття. ДЛЯ КОГО КНИЖКА Книжкa для нaйшиpшoгo кoлa читaчiв, уcix, xтo цiкaвитьcя icтopiєю, coцioлoгiєю, пoлiтoлoгiєю. ЧОМУ ВАРТО КУПУВАТИ ЦЮ КНИГУ У цій книжці американський політолог аналізує, яким є взаємозв’язок між політичним та економічним розвитком, яку роль відіграють суспільні зв’язки й залученість громадян у політику, як відбувається перехід від країн третього світу до розвинених і який вплив мають політичні інституції та форми правління на процеси становлення держав.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.