Муті Ідріс «Брендинг за 60 хвилин»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Будь-який успішний бізнес, великий чи маленький, глобальний чи локальний, мусить мати стратегію, і не обов’язково заскладну. Як же вийти за рамки успішної компанії і стати світовим брендом? Як найефективніше взаємодіяти з клієнтами, конкурентами і партнерами? Як визначити провідну ідею, найцінніші можливості своїх товарів та послуг, розвиватися і створювати нові торговельні марки та ринки? Відповіді на всі ці запитання — у книжці професора Ідріса Муті, маркетолога, бізнес-стратега, розробника бізнес-інновацій, всесвітньо відомого лектора і спікера. Для всіх, хто має стосунок до бренд-менеджменту та розробляння бізнесстратегій, а також для підприємців, керівників різних рівнів, маркетологів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.