Іванов Олексій «Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Реклама — рушій прогресу і запорука продажів. Вона оточує нас зусібіч. Часом викликає нестримний захват, нерідко дратує, а іноді залишає цілком байдужими. Подеколи здається, що всі яскраві ідеї уже вичерпано і придумати щось нове у цій сфері просто неможливо. Але книжка Олексія Іванова розбиває цей стереотип (як і багато інших) і відкриває перед рекламістами широкі перспективи. У цьому виданні ви знайдете детальний опис восьми найдієвіших прийомів, що стимулюють уяву і креативність, дають змогу під іншим кутом зору подивитися на будь-який об’єкт чи явище і позбутися шкідливих стереотипів, що заважають творчому процесу. Ви дізнаєтесь:
  • як ідеальний продукт допомагає продавати продукт реальний;
  • чим небезпечна функціональна сліпота;
  • чому рекламістам варто вдаватися до порушення симетрії;
  • як змусити конкурентів рекламувати ваші послуги;
  • яким потужним стимулом творчого потенціалу є прийом інверсії;
  • що є найулюбленішим інструментом рекламістів усіх країн, часів та народів.
Ця інформація та багато інших не менш захопливих і корисних ідей, що містяться у книжці, допоможуть вам створювати якісні, справді незабутні рекламні продукти. Велика кількість яскравих ілюстрацій та дотепних прикладів з різних сфер життя, легкий невимушений стиль викладу, чудова здатність автора пояснювати складне просто — усе це робить книжку «Як придумати ідею, якщо ви не Оґілві» вельми корисним посібником для рекламістів і до того ж гарантує отримання неабиякого задоволення в процесі читання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.