Шарп Байрон «Як зростають бренди: чого не знають маркетологи»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
ТЕМАТИКА Маркетинг, бренд-менеджмент, PR. ПРО КНИЖКУ Маркетологи звикли діяти інтуїтивно та часто не можуть пояснити, чому одні рекламні кампанії — успішні, а інші — провальні. Однак багато шаблонів споживацької поведінки можна передбачити, стверджує експерт із маркетингу Байрон Шарп. Саме ці прогнози допоможуть побудувати грамотну, контрольовану й результативну маркетингову стратегію, яка приведе до збільшення продажів і зростання бізнесу. ДЛЯ КОГО КНИЖКА Книжка для маркетологів, бренд-менеджерів, а також усіх, хто хоче опанувати мистецтво побудови бренду компанії. ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА У цій книжці автор наводить універсальні закони маркетингу, які однаково ефективно працюють у різних країнах і для різних типів компаній: від маленьких фірм до національних брендів, від крафтових товарів чи унікальних послуг до масового продукту. ПРО АВТОРА Байрон Шарп — директор Інституту маркетингу імені Еренберґа—Басса Університету Південної Австралії. Дослідження інституту використовують і фінансово підтримують провідні компанії світу, такі як Coca-Cola, Kraft, Kellogg’s, British Airways, Procter & Gamble, Nielsen. Автор понад 100 академічних статей.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.