Грегерсен Хел «Змінюй питання / Знаходь відповіді. Генеруй інновації та знаходь рішення»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Гел Ґреґерсен, виконавчого директор Центру лідерства Массачусетського технологічного інституту, коуч-тренер, який працював з «Adidas», «Chanel», «Coca-Cola» і «Disney», пропонує книжку «Змінюй питання / Знаходь відповіді», у якій описує революційний підхід до вирішення найболючіших проблем на роботі та в повсякденному житті. Прочитавши цю книгу, ви навчитесь формулювати питання, які змінять ваш підхід до роботи і особистого життя, дізнаєтесь, як створити для цього ідеальну атмосферу, знайти час і налаштувати мозок. На ідеями, навеженими в книжці «Змінюй питання / Знаходь відповіді» автор працював понад 10 років. За методикою Ґреґерсена створюють проекти в Pixar. Тож книгу корисно прочитати усім: від власників бізнесу до студентів. Уявіть, що ви можете отримати відповідь на важливу для вас тему і усунути всі труднощі на своєму шляху до успіху. Як? Просто змінивши своє запитання. Якщо хочете знайти відповіді на роботі та повсякденному житті, вам потрібно ставити влучні запитання. Чому? Тому що запитання – це надзвичайно потужний інструмент, який змушує мислити інакше. Від запитання справді залежить багато чого і в особистих стосунках, і у спілкуванні з колегами. Тому варто навчитися формулювати їх якнайкраще – цьому вас навчить у книжці «Змінюй питання / Знаходь відповіді».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.