Садовенко Оксана «Ти і Малевич»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
Відкривайте нове! «Ти і Малевич» — це книжка-альбом із творчими завданнями, наліпками, розмальовками, яка дитині 5–13 років дає можливість уявити себе учнем чи ученицею Казимира Малевича. Кожен розворот книжки присвячено одній із головних ідей художника, що спонукає не тільки читати й пізнавати, а й самостійно створити свою версію «Чорного квадрата», супрематичну композицію, відкрити першоелементи, безпредметність та зрозуміти персонажів картин Малевича, розмалювавши їх по-своєму. Завдання книжки-альбому — не вичерпно відповісти на порушені питання, а стати для дитини путівником у творчість. Тут, під пильним поглядом великого художника Казимира Малевича, читач зможе бешкетувати й порушувати правила, розфарбовувати, малювати, вигадувати. Творіть вільно, як це робив Малевич! В оформленні книжки використано мотиви картин Казимира Малевича. Видання містить більше 30 наліпок. Девіз: Людина — єдина істота, здатна мислити абстрактно. Розвиваючи в собі цю здатність, ми віддаляємося від тварин.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.