Корда Марк «Ліга Свободи: роман ; Шість діб у готелі "Нортон": повість»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Мілан, осінь 2015 року. Томас і Генрі — молоді американці, які прилетіли до Італії на відпочинок і відразу встряли у бійку з місцевими бандитами. У цьому протистоянні з міланською бандою хлопці натрапляють на слід таємної радикальної організації, що називається «Ліга Свободи». Вона здійснила низку зухвалих убивств і підготувала чергову масштабну терористичну акцію. «Шість діб у готелі “Нортон”» — детективна повість про сучасне комерційне шпигунство. Артур Бернс, представник британської компанії, налагоджує ділові контакти з польськими партнерами. Він дізнається, що кілька конкуруючих фірм прагнуть зірвати підписання запланованої угоди. Хтось намагається викрасти привезені англійцем конфіденційні документи і заради цього не зупиняється ні перед чим. В оформленні обкладинки використано роботу художниці Олени Нікуліної

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.