Несбьо Ю «Ніж (детектив Гаррі Голе)»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Життя Гаррі Голе знову дало тріщину. Ракель - кохання цілого його життя - покинула його, і цього разу назавжди. Гаррі отримав шанс повернутися в поліцію Осло, та взяли його у відділ давніх нерозкритих убивств, хоча понад усе йому кортить розслідувати свіжі злочини, пов'язані, як він підозрює, зі Свайном Фінне, серійним ґвалтівником і вбивцею, якого Гаррі одного разу вже допоміг засадити за ґрати. А тепер, провівши понад десять років у в'язниці, Фінне знову на волі, й Гаррі переконаний: він не виправився і готовий узятися за старе. Проте найгірше ще попереду. Якось уранці Гаррі прокидається з похміллям і чужою кров'ю на руках, не пам'ятаючи геть нічого з попереднього вечора, проте, як виявляється, це тільки початок кошмару, якого він навіть не міг уявити.
Ю Несбьо - популярний норвезький вокаліст і автор пісень. Тим, хто любить детективні романи з інтригуючим сюжетом і елементами трилеру, необхідно купити книги Ю Несбьо. Вони являють собою органічний сплав з злочинів, розслідувань, соціально-побутового реалізму і філософських роздумів про те, куди котиться людство. Коло проблем, що піднімаються в творчості Ю Несбьо, характерних для скандинавського детектива в цілому. Але, не дивлячись на наявність поширених кліше і штампів детективного жанру, романи цього автора читаються легко і з цікавістю. Не випадково книги виходять багатомільйонними тиражами по всьому світу, перекладені на 40 мов і відзначені численними нагородами та преміями.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.