Балдаччі Девід «Пам'ятливець»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Двічі життя Амоса Декера змінювалося докорінно. Першого разу — коли раптово обірвалася його кар’єра професійного футболіста: його назавжди вибили з поля в першій же грі, але це мало ще й несподіваний побічний ефект: відтоді він пам’ятає геть усі події свого життя, не може забути анічогісінько. А другий раз трапився майже двадцять років по тому: Декер, який став поліцейським, одного дня повернувся додому — і потрапив у справжній нічний кошмар: його дружина, маленька донечка і брат дружини виявилися брутально вбитими. Так і не знайшовши вбивцю, Декер кидає поліцію і перебивається підробітками приватного детектива. Але за рік у поліцію приходить чоловік, який зізнається в потрійному вбивстві. Декер хапається за свій шансдізнатися, що ж насправді сталося тієї ночі. От тільки для цього йому доведеться принести надто велику жертву.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.