Фрост Марк «Таємнича історія Твін-Пікса»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• За мотивами книжки вийшов новий сезон серіалу в 2017 році • Подарункове видання з оригінальними фотографіями – must have для всіх фанатів серіалу • Унікальний жанр «датафікшн», що включає вигадані документи, газетні вирізки, сторінки зі щоденників Продовження культової історії, що сколихнула весь світ! Таємниця Твін-Пікса, яку герої повинні розкрити! 25 років тому Девід Лінч та Марк Фрост звели весь світ з розуму культовим серіалом «Твін-Пікс», раз і назавжди змінивши ставлення публіки до серіальної культури. У фіналі другого сезону Лора Палмер пообіцяла Куперу, що вони зустрінуться через 25 років. І ось чверть століття по тому легендарний проект відновився: Марк Фрост написав сценарій третього сезону «Твін-Пікса», Девід Лінч розпочав зйомки. Серіал вийшов на телеекрани в 2017 році. А щоб розігріти інтерес глядачів, Марк Фрост випустив книжку «Таємна історія Твін-Пікса». Написана в унікальному жанрі «датафікшн», вона підіймає завісу таємниці над тим, що відбувалося в містечку не лише за минулі 25 років, але й за останні два сторіччя.
Що ще купити
Я бачу, вас цікавить пітьма

Павлюк Ілларіон

Я бачу, вас цікавить пітьма
390 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.