Мак-Манус Карен «Двоє можуть зберігати таємницю»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Еллері ніколи не була в Еко-Рідж, але багато про це місто чула. Саме в ньому в сімнадцятирічному віці безвісти зникла її тітка. Минає п’ять років, і про чергову новину — вбивство королеви шкільного балу міста говорять на всіх національних каналах. Саме в цей час Еллері мусить переїхати в Еко-Рідж до бабусі, яку вона ледве знає. Малкольм виріс у тіні смерті королеви балу. Його рідний брат був головним підозрюваним у цій справі і, знеславлений, мусив поїхати з міста. Аж ось зникає ще одна дівчина, і останніми, хто бачив її живою, виявляються Еллері й Малкольм. Вони прагнуть з’ясувати, що ж сталося, і виявляють, що кожен секрет у цьому місті має багато шарів. Правда ж може виявитись набагато ближчою до дому, аніж їм обом хотілося б вірити. І хтось задля збереження таємниці готовий піти на вбивство.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.