Альбом «Альбом друзів для хлопчиків «Мотоцикл»»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Цю книгу-альбом спеціально створено для хлопчиків. Навіщо вона потрібна?

Без неї ж можна обійтися? Авжеж. І без велосипеда теж можна. І без футбольного м’яча. Смартфон, планшет є? Ну й чудово! Все, що хочеться, можна відчути з ними самостійно, не виходячи з кімнати.

А треба, виявляється, найголовніше — живе людське спілкування, чого не в змозі дати жодна електронна штуковина.

Без класних друзів, спільних ігор, мандрівок, походів, запеклих чоловічих суперечок і сварок за дівчаток цей альбом, звичайно ж, не потрібен. Адже це особистий щоденник емоцій і стосунків до тих, з ким наживо спілкуєшся кожного дня.

Коли записуєш про себе і свої зацікавлення в альбом і ділишся анкетою з друзями, відбуваються фантастичні речі. Стосунки в компанії стають кращими. З’являються нові цікаві знайомства. Почуваєш себе набагато впевненіше. Адже тільки справжні, вірні й щирі друзі можуть ділитися враженнями, новинами, а може, й секретами один з одним. Альбом допоможе друзям знайти спільні інтереси і захоплення й навчитися спілкуватися в компанії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.