Товстий Василь «Аттіла»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Книга розповідає про українських пращурів - гунів, про їхні легендарні походи, про славетного Аттілу, його блискучу військову майстерність та неприборканий бойовий дух. Ви дізнаєтеся, як Аттіла зі своїм військом поставили на коліна всю Європу. Про існування гунів в Європі повідомляють численні джерела всіх історичних епох. Перші згадки про гунів належать географу Клавдію Птолемею. і його співвітчизнику Діонисію Періегету, які жили у ІІ ст. в Олександрії Єгипетській. Птолемею про все розповідали купці, які плавали по Дніпру. На той час це були достовірні джерела, що не викликали сумніву. Про гунів також можна дізнатися з праць географа Марктана Гераклейського, що жив у ІІІ ст. З історії відомо, що бастарни мешкали в східних Карпатах, а роксолани - у Приазовських степах. Таким чином, землі Придністров'я - територія мешканців гунів. Про те, що гуни були місцевим населенням, і споконвіку жили на землях слов'ян, можна дізнатися зі скандинавського і готського фольклору. Книга розрахована на дітей шкільного віку, а також усіх, хто прагне дізнатися правду про наше минуле.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.