Матвиенко Константин «Багряні крила»

Комплектація книг Теза 1 робочий день!

Опис

Київський студент Аскольд Четвертинський та його друзі, серед яких не лише люди, але й домовики, демони й навіть прадавні боги — завдяки потужним артефактам зниклої цивілізації можуть подорожувати у часі. Цього разу їм доведеться подбати про те, щоб у Києві Х сторіччя належним чином відбулася зміна династії князів, й варяг Олег та його малий родич Ігор Рюрикович успадкували сакральну суть влади на цих землях. Центр Історичних корекцій Федерації знов перешкоджає головним героям у нашому часі й у давнині, інші спецслужби також метушаться під ногами. А тут у гру вступають прадавні зловісні сили — з’ясовується, що з Космосу на Землю суне давній ворог, інфернальна планета Нібіру. Агенти звідти вже почали свою підступну роботу… Втім, герої гідно, як і завжди, впораються з викликами…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.