Братья Гримм «Червона Шапочка»

Комплектация книг книголав 1 рабочй день!

Описание

Нова серія книжок для дітей I love English! представляє улюблені твори англійською. Тепер про пригоди хлопчика, що не хоче дорослішати, можна прочитати, вивчаючи іноземну мову. Якщо виникнуть труднощі з вимовою, видання має посилання на аудіоверсію книжки. Вмикайте і перевіряйте! Вчіться разом із дитиною!

Популярна європейська казка, яку інтерпретували видатні письменники брати Грімм, Шарль Перро, відома майже всім дітлахам. Саме тому читати її англійською буде легко й не менш цікаво, адже з тексту можна дізнатися деякі несподівані подробиці, яких немає в україномовних варіантах. Щоб полегшити сприйняття тексту, до книжки додано посилання на її аудіоверсію. Слухайте разом по дорозі до школи чи перед сном!

Серія I love English! покликана зацікавити учнів початкових класів вивченням іноземної мовити, показати, що це можна робити весело і просто. Крім тексту англійською видання містить переказ змісту українською, а також частину із захопливими завданнями.

Что еще купить
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.