Стівенсон Роберт Льюїс «Чорна стріла»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Ця книга містить адаптований текст пригодницько-історичної повісті «Чорна стріла» (1888) видатного британського письменника Роберта Льюїса Стівенсона (1850–1894), що увійшла до серії оповідань «Історії Тенстоллського лісу». Події розгортаються у XV ст. в Англії під час вій­ни Червоної та Білої троянд, яка відбувалася через протистояння родів Ланкастерів і Йорків. Молодий Річард (Дік) Шелтон, син англійського лицаря, рятуючи своє життя, приєднується до вільних стрільців і втягується у перипетії війни. Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння змісту прочитаного, відпрацювати та закріпити лексику й граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням ­сучасних вимог методики викладання іноземних мов. До книги додаються підсумковий тест й англо-український словник. Призначена для учнів старших класів загальноосвітніх і спеціа­лізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, а також широкого кола читачів, які вивчають англійську мову самостійно.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.