Енциклопедія «Дітям про все на світі. Книга ІIІ»

Комплектація книг Белкар-книга 1 робочий день!

Опис
Вашій увазі представляємо серію енциклопедій для дітей "Дітям про все на світі". Діти ― це маленькі чомучки, їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. Ця книжка розповість про дивовижний світ тварин. Юні читачі дізнаються багато цікавого про найбільших і найменших, найшвидших і найледачіших, найрозумніших і найненажерливіших тварин. Вони отримають відповіді на питання: -чи розуміють тварини одна одну, ― чи можуть вони плакати або сміятися, ― чи розрізняють тварини кольори, ― як їм удається вижити в пустелі тощо. Кілька вражень, які склалися після ознайомлення зі змістом енциклопедії: невеличкі статті з дійсно цікавими фактами не викликають втоми у молодших читачів. Вони підвищують рівень ерудиції та покращують навички читання. Книжки серії «Дітям про все на світі» призначені для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Вони можуть бути використані як цікавий додатковий матеріал у навчальному процесі.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.