Макбраєн Томас «MINECRAFT Епічні бази»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
«MINECRAFT Епічні бази» – першокласний посібник із будування масштабних споруд у Майнкрафті для тих, хто хоче прокачати свої навички у грі максимально! Керівництво для нового покоління творчих і кмітливих! Легендарні бази Дванадцятьох! Це гільдія провідних та досвідчених будівничих, які покажуть свої найдивовижніші творіння! Кожен гравець прагне перейняти їхній досвід, щоб самотужки будувати найдивовижніші бази на будь-яку тематику! І ось у кожної дитини тепер є така можливість! Чому варто придбати: У цьому довідникові рідкісних баз можна знайти різні тематичні споруди з унікальними «прибамбасами», які здатні вразити уяву і новачка, і бувальця світу Minecraft. Готові дизайни гільдії Дванадцятьох й поради майстрів стануть джерелом натхнення для багатьох фантазерів і сміливих архітекторів. Гравці зможуть власноруч створювати тематичні локації у грі, проєктувати та зводити по-справжньому епічні споруди – таким чином діти пишатимуться своїми новими здібностями! Діти вивчать основи кубічного світу та трохи попрацюють над секретними механізмами, і будь-яка база стане справді епічною! Посібник розширює уяву, розвиває архітекторські навички та вчить мислити масштабно, без кордонів!
Що ще купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Перша книга спогадів

Сноу Роуз

Перша книга спогадів
203 грн.
Купити
Ліззі Карбон та любовні чудасії

Феслер Марио

Ліззі Карбон та любовні ...
213 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.