Боун Эмили «Гелікоптери»

Комплектация книг КМ-Букс 1 рабочй день!

Описание
Всі ми знаємо, як діти цікавлять, особливо хлопчики - гелікоптерами! Гелікоптер - літальний апарат, але у якого немає крив як у літака. Що же змушує його літати? А ви знали чому саме гелікоптер використовують аварійно-рятувальні служби? Задумувалися колись чому вони настільки важливі на полі бою? В книзі "Гелікоптери" ви знайдете відповіді на ці та багато інших запитань. У цій книжці багато захопливої інформації, факти, цікаві фотографії та рисунки. Діти зможуть детально вивчити різновиди гелікоптерів, з чого вони складаються та як зроблені. Для молодшого шкільного віку. ЗМІСТ: ст. 4 - Дивовижні летючі машини ст. 6 - Різні конструкції ст. 12 - В кабіні ст. 14 - "Апач" ст. 16 - Ударні гелікоптери ст. 18 - Розвідувальні місії ст. 20 - Військові перевізники ст. 24 - Вогнева міць ст. 28 - Готуйсь, цільсь, вогонь! ст. 30 - Як риба в воді ст. 32 - Мисливці на підводні човни ст. 36 - Безпека понад усе ст. 40 - В тилу ворога ст. 42 - Друга світова війна ст. 44 - Корейська війна ст. 46 - В'єтнамська війна ст. 50 - Війна в Перській затоці ст. 52 - Гелікоптери у надзвичайних ситуаціях ст. 62 - Як гелікоптер літає? ст. 66 - Потужний двигун ст. 68 - Дивовижні трюки ст. 70 - Гелікоптерні майданчики та вертодроми ст. 72 - Перші моделі ст. 74 - Гелікоптери в інтернеті ст. 76 - Словник спеціальних термінів ст. 78 - Алфавітний покажчик ст. 80 - Подяки
Что еще купить
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.